onsdag 18. mars 2009

Mamma Mia!

Har nettopp sett filmen Mamma Mia for første gang, og må virkelig si jeg nøt den. En utrolig koselig og på samme tid litt kaotisk morsom film, med de aller beste ABBA-låtene. Filmen handler om unge Sophie på 20 år som skal gifte seg med Sky. Hun har alt hun ønsker seg og bryllupet står rett for døren, men én ting mangler; en far som kan gi henne bort ved alteret. Og det at hun mangler en far er ikke det største problemer, men at hun har tre menn som alle kan være det!



Det blir et fantastisk rot ut av det hele - godt blandet med god musikk såklart. Jeg vil absolutt si at dette var en film verdt og se. Ikke bare fordi historien er søt og fengende, men også fordi det er brilliant skuespill og ikke minst sangprestasjon. Det ligger et trylleslør av ABBA-musikken gjennom hele filmen, noe som faktisk får folk litt mer engasjert tror jeg. Alle kan jo ABBA-låtene, så dette var en film man kunne "være med i". Genial!

Vi trenger flere musikal-filmer. De er så geniale og fengende og ikke minst humør spredende. Verdt og se og nyte på en og annen kjedelig hverdag...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar