tirsdag 22. juni 2010

Barn på glass

Det er noen ganger man bare blir skikkelig sjokkert over hva folk får seg til å gjøre. Vi mennesker skal liksom være de mest intellegente vesnene her på jorden, men man kan jo begynne å lure på om ikke er noen av de andre artene som begynner å ta oss igjen. Kanskje går vi bare rundt og sier dette til hverandre, slik at vi etterhvert selv skal tro at vi er smarte og klarer å tenke oss om før vi gjør noe. Det med tanke før handling hører visst bare til eksamner og andre kjedelige ting, for jeg er rimelig sikker på at dette her ikke er tenkt med så veldig rasjonelle tanker først:


Foto: EPA

Jeg sier bare én ting; syke syke verden. Artikkelen kan du lese her.

8 kommentarer:

  1. Hadde ikke de vært ekte, skulle eg nesten si de var litt kul...

    SvarSlett
  2. Her i Norge gjør vi ikke slikt som dette.
    Her kaster vi dem heller i søppelbøtta.
    14.000 stykker av dem - hvert eneste år.
    Det skulle bli ca. 38 menneskefostre pr. dag!

    SvarSlett
  3. Vel, der kan man i alle fall se hva de såkalte
    "celleklumpene" ser ut som, det er jo det alle abort forsvarerne sier.

    Litt av en "celle klump", ser ut som bitte små
    babier.

    SvarSlett
  4. Nå er det jo vanlig å abortere før det er blitt til fostre på størrelse med syletøyglass da. Er jo selvsagt mange som utfører en abort av ulike årsaker et godt stykke inn i graviditeten, men de fleste gjennomfører jo en abort så fort som mulig, når embryoet kanskje ikke er større enn en liten drue. Abort-diskusjonen er en helt annen sak, som forøvrig er veldig kompleks, og enten å være utelukkende for eller utelukkende imot vil jeg påstå at ikke uttrykker annet enn en enorm trangsynthet. Jeg synes nå hvertfall det blir feil å sette dette opp mot at vi i Norge heller "kaster dem i søppelbøtta". For det denne artikkelen dreier seg om er helt forkastelig, kvalmt og umenneskelig følelsesløst.

    SvarSlett
  5. Klart at abortdebatten er noe helt annet enn det dette syke mennesket har gjort. Like fullt er denne saken en grotesk påminnelse om at det faktisk skjuler seg små babyer bak aborttallene. De ser jo faktisk ut som små babyer selv når de er godt innafor lovlig abortgrense her i norge.

    SvarSlett
  6. Jeg skal si hva som er kvalmt, forkastelig og umenneskelig: Norske jenter som står og hykler mot f.eks Iran som henretter noen få mordere mens de selv dreper sitt eget barn under flagget "Er ikke i stand til å ta vare på det" Yeah right...i Norge i 2010? Mens de rettferdigjør det hele ovenfor seg selv med at det er "en celleklump"

    Trangsynthet er blitt et populært ord for tiden, merkelig nok så er det de som kanskje er litt begrensede og ikke skjønner så mye ang det aktuelle temaet som er de ivrigste tilhengerne av den strofa der.

    SvarSlett
  7. okey, det der er sick! men, jeg skjønner ikke helt, lever fosterne! :p kan de bli mennesker?

    SvarSlett