mandag 22. desember 2008

Ferieidyll

Ferie er den tiden hvor du skal ta igjen alle nødvendigheter som ellers bare blir skjøvet bort og underprioritert i den stressende perioden fra ferie til ferie. Sånne ting som for eksempel søvn, tv-titting, shopping, baking eller rett og slett bare avslappning. Det finnes ikke noe bedre enn den første dagen du kan sove til tolv, og stå opp uten å ta på sminke, spise når du vil, gjøre ingen ting selv om dagen går relativt fort, for så å sette på en god film litt for sent på kvelden, sånn at du allerede fra starten av ferien får vridd døgnet godt om. Det er ferie fra første stund det.

Men denne ferieidyllen faller ganske drastisk ide du begynner å kjede deg. Og det er for min del ofte litt raskt og utrolig plagsomt. Hva skal vi bedrive ferien med da? Når vi er lei av ikke å gjøre noen ting, eller blir helt sløv av bare å se på tv hele dagen. Og så er det gjerne ikke så hyggelig å gå ut når det ikke er snø heller. Nei.. man må vel finne seg noen gode venner og gjøre noe artig sammen. Anstrenge seg litt for å være i aktivitet.

Det er litt lite idyllisk egentlig. Når ferien blir for lang... Selv om vi hungrer etter den i så lang tid og helst vil at den skal vare i 2 måneder hver gang. Nei, det er ikke greit for sånne som meg. Vi som ikke klarer å kjede oss. Kom dere ut å finn på noe folkens!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar